Našou spoločnosťou vykonávaná dezinfekcia priestorov a povrchov je prostredníctvom suchej, alebo mokrej hmloviny. Na dezinfekciu sa používa špeciálny prístroj vďaka ktorému aerosólové častice majú dobré charakteristiky vznášania a ľahko sa rozšíria do celého priestoru.

Po niekoľkých minútach sa ultra jemné kvapôčky usadia a zmáčajú všetky povrchy vnútri ošetrovanej oblasti. Tenký film použitého dezinfekčného prostriedku dezinfikuje povrch a nezanecháva žiadne viditeľné usadeniny. Doba dezinfekcie priestoru trvá cca 1-2 hodiny v závislosti od jeho veľkosti.

Veľmi jemný aerosól sa šíri do všetkých častí miestnosti vrátane rohov a ťažko dostupných miest a na povrchoch zanecháva tenký film dezinfekčného prostriedku. Elektricky nabité ióny celkom vyplnia ošetrovaný priestor. Tento systém garantuje rovnomerné rozdelenie častíc dezinfekčného prípravku na všetkých povrchoch v priestore, od kľučiek dvier po klávesnice počítačov.

V prípade použitia suchej hmloviny nezostáva povrch mokrý a pár minút po skončení dezinfekcie je pripravený na opätovné použitie.

dezinfekcia

Dezinfekcia SteriSolanom

SteriSolan je vysoko účinný, univerzálny kvapalný dezinfekčný prípravok s dlhotrvajúcim účinkom. Ako oxidačné činidlo je použitý peroxid vodíka. Koloidné striebro je pridané pre dobrý a dlhotrvajúci účinok, ktorý pôsobí oligodynamicky a katalyticky a podstatne zvyšuje účinok peroxidu. Dlhotrvajúci účinok striebra zabraňuje obnove rastu mikroorganizmov.

  • Účinne a dlhodobo zneškodňuje baktérie, vírusy, kvasinky, huby, plesne
  • Penetruje do vrstiev biofilmov a odstraňuje ich
  • Nie je známa žiadna mikrobiologická rezistencia
  • Zabraňuje mikrobiologickej rekontaminácii
  • Je nehorľavý a nevytvára výbušné pary
  • Je bez zápachu
  • Je ekologický (rozkladá sa prakticky 100% na vodu a kyslík)

Bezpečne likviduje:

99,99 % baktérií, vírusov a plesní, vrátane MRSA (Methicilín-Rezistentný Staphylococcus Aureus, H1N1 (prasacia chrípka), Rhinovirus, E.Coli, Salmonela, a ďalšie.

Dezinfekcia suchou hmlovinou nezanecháva na dezinfikovaných povrchoch žiadne mokré filmy alebo viditeľné usadeniny. Je bez zápachu a chuti a je vhodná do akýchkoľvek priestorov a miestnosti.

Dezinfekčný prostriedok SteriSolan má vyšší obsah aktívnych zložiek a preto je vhodný na dezinfekcia veľmi znečistených alebo organicky kontaminovaných povrchov. Je vhodný tiež na dezinfekciu priestorov, kde je zvýšený výskyt plesní.

plesne

pre bližšie informácie nás kontaktujte:

email: info@nanoera.sk

mobil: 0911 641 758